• DirectionLandelijke Gilde Meerle - Meersel-Dreef

Beste Gildeleden,                                                                                  

Het is al een hele tijd stil geweest rond Landelijke gilde owv de gekende Corona problematiek en de beperkende maatregelen die de overheid ons oplegde. Hopelijk hebben jullie en de familieleden geen gezondheidsproblemen gekregen.

We willen jullie graag uitnodigen op een fietsavond met bezoek aan De Raam in Rijkevorsel. We vertrekken met de fiets op vrijdag 3 juli om 18.30u aan de Mjeelse Pier. We worden opgewacht omstreeks 19.30u aan het bijencentrum door gids Herman Van Gils die ons door het boeiende leven van de honingbij zal loodsen. We splitsen de groep, indien nodig, zodat we kunnen rekening houden met de opgelegde maatregelen. Dorst kan ter plaatse gelest worden voor we huiswaarts keren. Deelname is gratis voor leden, maar je moet wel inschrijven en dit ten laatste op 2 juli via tel :03/3150760 of mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.....


Spelnamiddag voor het hele gezin met tal van leuke & originele opdrachten geschikt voor klein en groot. Dit alles in de schitterende omgeving van het prachtige domein Den Rooy.

Meer uitleg volgt nog.

Vertrek vanaf 10u aan de tent in de Hazenweg te Meerle.